Roularta Business Information wordt Trends Business Information

changemement de nom

 

 

 

 

 

 

U weet misschien dat Trends Top en EuroDB / B-information één businessunit binnen Roularta Media Group geworden zijn. In een stevig IT-project worden beide databases momenteel geïntegreerd. We hebben al vastgesteld dat onze data nog bigger zijn dan we dachten.

En dat is goed nieuws. Ook voor u. Zo kunnen we namelijk onze ultieme doelstelling realiseren en u real-time en actuele bedrijfsinformatie aanbieden. Ongeacht uw functie  (marketing of sales manager, financieel directeur, zaakvoerder van KMO, enz.) en volgens uw voorkeur (online, geïntegreerd in uw operationeel systeem, via webservices of on demand op maat).

Trends Business Information. Dat is de nieuwe naam voor Roularta Business Information.

Op die manier blijven we nauw verwant met het sterke merk van het financieel-economische magazine Trends, dat door de jaren heen ook altijd verbonden was met Trends Top, gekend als online werkinstrument en communicatieplatform. Een totaalservice van business information en advertising die uniek is.

In Search for Business. Dat is onze nieuwe baseline.

Wij leggen voor u het vergrootglas op alle data zodat u vindt wanneer u zoekt. We zijn een unieke speler voor iedereen die op zoek is naar businessgerelateerde informatie en content. Met andere woorden Belgium ’s leading business search company die voor u de bedrijfsgegevens van al uw zakenrelaties analyseert en interpreteert. Dankzij onze gebruiksvriendelijke webtools en uw eigen commerciële bril kunt u de juiste leads selecteren, exporteren en integreren. Zo vertaalt u big naar smart en integrated.

Contacteer ons indien u vragen heeft bij onze strategie of uw bestaande contract.

Dank voor uw vertrouwen.

Burt Riské                                           

General Manager                                 

Trends Business Information