FLYINGGROUP Antwerp

12 juni 2024

Exclusief netwerk event in Antwerpen

 

Ondernemen is wel eens kunst- en vliegwerk. Zeker in de turbulente context waarin we ons nu al een hele tijd bevinden, hunkeren heel wat kapiteins ongetwijfeld naar vlieguren op cruisecontrol. Voor zichzelf, hun crew en klantenpassagiers. Met zo weinig mogelijk (on)verwacht onweer op of rond de werkvloer en luchtzakken in de KPI’s. Hoe hou je het roer zo goed mogelijk in handen en waar laat je het los, ondersteund door de juiste mensen op de juiste plaats en technologie die ondertussen zowat alle voorspellingen overvleugelt?

 

Stap aan boord van Vlucht KVO-2024 van Trends Business Information voor een dagtocht door ons luchtruim vol inspiratie rond gedreven ondernemen.

Whatever your goal is, you will never succeed
unless you let go of your fears and fly.
- Richard Branson

Locatie

FLYINGGROUP Antwerp
Luchthavenlei 1
2100 Antwerpen

Prijs

€ 149,00
inclusief lunch & receptie

Onze sprekers

(more coming soon)

Rob (Fly) Vliegen

De Special Forces mindset

Fly geeft een inkijk in de mindset van de Special Forces, waar de ingesteldheid ervoor zorgt dat iemand – los van talent, kennis en conditie – iedere uitdaging tegemoet stapt, met de onbreekbare wil om te slagen. Samenwerken is een van de moeilijkste zaken in iedere organisatie, zeker als je met heel wat sterke karakters, ego’s en persoonlijke ambities in één groep zit. Bij de Special Forces gaat het niet over ‘zwijgen en luisteren’. Het gaat over samenwerken en overleggen. Als alle sterke individuen voor hetzelfde doel gaan, dan kun je bergen verzetten, ook in een bedrijf.

Isabel Verstraete

Hoe haal je het beste uit een diverser en multi-generationeel team?

Stap een nieuw tijdperk van leiderschap binnen dankzij ‘The CARE Principles Leadership Playbook’. In een wereld die steeds sneller verandert laat Verstraete ons zien hoe we de kloof tussen verschillende en diverse generaties in onze teams kunnen overbruggen met behulp van de CARE-principes. Aan de hand van praktische tips en praktijkverhalen, legt Verstraete uit hoe samenwerking, wendbaarheid, betrouwbaarheid en empathie uw team kunnen transformeren, hen beter kunnen laten presteren en hoe ze zich echt betrokken kunnen voelen bij uw organisatie.

Rudy Aernoudt

Kunst of kunde?

Vlaanderen is te gefocust op managers (kunde) en te weinig op ondernemers (kunst).
Hoe zie je dat? Waarin verschilt de ondernemer van de manager? Wat doe je er aan?

Nancy Vermeulen

Dirk Draulans

De Kunst van Goed Leiderschap in de Dierenwereld

Francesca Vanthielen

Moderator

Render_fg

Locatie

FLYINGGROUP Antwerp
Luchthavenlei 1
2100 Antwerpen

Prijs

€ 149,00
inclusief lunch & receptie

Programma

12u00Onthaal met lunch
13u00Verwelkoming door Burt Riské (General Manager, Trends Business Information) en Bert Bultinck (Hoofdredacteur, Knack)
13u15Ellen Schouppe
14u00Geert Janssens
14u45Pauze
15u05Steven Van Belleghem
15u50Hanan Challouki
16u35Pauze
16u50Eline De Munck
17u35Slotwoord door Burt Riské en Bert Bultinck
17u45Netwerkreceptie en een tour achter de schermen: een blik in de popcorn keuken
19u30Voorzien einde

Over Trends Business Information

Trends Business Information levert kwalitatieve informatie over (inter)nationale bedrijven waardoor ondernemers de juiste zakelijke beslissingen kunnen nemen. Daarnaast kunnen bedrijven andere bedrijven zeer doelgericht bereiken dankzij onze verschillende communicatie tools.

Bovendien bouwen we aan een platform dat bedrijven én consumenten in staat stelt de juiste informatie en reputatie van een bedrijf op te vragen. Op dit platform kan men adverteren, consulteren, extraheren en dit op eigen kracht of in samenwerking met één van onze informatie specialisten.

met dank aan
onze partners

Wil je partner worden?

Registratie Kunst van Ondernemen

  • (inclusief lunch en receptie)
    Prijs: 149,00 €
  • 0,00 €
    De prijzen hier vermeld zijn exclusief BTW. Je ontvangt voor aanvang van het event een factuur ter betaling. Als je verhinderd bent, kan je je laten vervangen door een collega. Bij annuleringen voor 27/05/2024 wordt een administratiekost van € 50 (excl. btw) aangerekend. Vanaf deze datum tot en met 03/06/2024 wordt 50% van het volledige bedrag aangerekend. Vanaf 03/06/2024 wordt het volledige bedrag aangerekend. Annuleringen dienen schriftelijk te gebeuren via e-mail. Bij gebrek aan een schriftelijke annulering is het volledige bedrag van de inschrijving verschuldigd.