Kinepolis Antwerpen 

12 juni 2024

Exclusief netwerk event in Antwerpen

 

Een regisseur verstaat de kunst om een sterk verhaal of idee via het juiste scenario te vertalen naar een uitgekiende synergie van woord, beeld en geluid. Elk van die drie aspecten kan uniek zijn. De ultieme kracht schuilt in het ideale evenwicht waarmee de boodschap binnenkomt. Het script is cruciaal. De rollen worden doordacht verdeeld.

 

Als ondernemer krijg je een gelijkaardige uitdaging voorgeschoteld, met de strategie als scenario om jouw waarom, hoe en wat in een succesvol bedrijfsmodel te verpakken. De juiste mensen op hun juiste plaats. Een belangrijk verschil tussen regisseur en ondernemer is dat jouw script onderweg plotseling bijgestuurd of zelfs radicaal omgegooid moet worden.

 

Ga je daar morgen anders mee om dan gisteren? Onze sprekers geven je graag hun beproefde inzichten mee zodat jij na de jaarwissel met waardevolle extra inspiratie in jouw stoel van ondernemer-regisseur zit. En… actie.

Locatie

Kinepolis Antwerpen
Groenendaallaan 394
2030 Antwerpen

Prijs

€ 99,00
inclusief lunch & receptie

Onze sprekers

Steven Van Belleghem

The offer you can’t refuse

Wat als klanten meer verwachten dan alleen een goed product, uitstekende service en perfect werkende digitale interfaces? En wat als nieuwe technologieën zoals 5G, artificiële intelligentie, quantum computing en robotica mogelijkheden bieden die verder gaan dan alleen gebruiksgemak creëren?

Ellen Schouppe

Leer denken als een winnaar:

ontdek hoe de juiste attitude een hefboom vormt voor talentontwikkeling

Vanuit inspirerende verhalen over topsport teams die ze begeleidt (Belgian Cats & Belgian Cheetahs) deelt ze met u hoe topsporters hun talenten ontwikkelen en hun dromen waarmaken en maakt ze continu de parallel met ondernemers en werknemers uit de bedrijfswereld.

Hanan Challouki

Inclusieve communicatie

Diversiteit is geen trend meer in onze samenleving, maar een feit. Toch zitten vele bedrijven vast in verouderde marketingstrategieën. Hanan Challouki, oprichtster van Inclusified, wil hier verandering in brengen. Haar missie: de communicatiesector inclusiever maken.

 

lees haar interview met de zondag

Eline De Munck

Odette Lunettes:

het verhaal van een bedrijf in scale up fase

Eline De Munck is naast presentatrice, actrice en zangeres sinds 2015 bezielster van het eigenwijze brillenmerk Odette Lunettes. Ze is een gepassioneerde onderneemster die haar hart volgt en houdt van risico’s nemen.

Geert Janssens

Hoofdeconoom – expert participatief ondernemen

 Als expert en pleitbezorger van participatief ondernemen helpt hij ondernemingen op weg naar hedendaagse businessmodellen gebaseerd op gedeeld leiderschap. Hij is auteur van de boeken Waardevol werkloos, De muizenval, De bewuste belegger en Iedereen eigenaar.

Bert Bultinck

Moderator

Bert Bultinck werkte achtereenvolgens voor De Morgen en De Standaard en is sinds 2016 hoofdredacteur van Knack.

Locatie

Kinepolis Antwerpen
Groenendaallaan 394
2030 Antwerpen

Prijs

€ 99,00
inclusief lunch & receptie

Programma

12u00Onthaal met lunch
13u00Verwelkoming door Burt Riské (General Manager, Trends Business Information) en Bert Bultinck (Hoofdredacteur, Knack)
13u15Ellen Schouppe
14u00Geert Janssens
14u45Pauze
15u05Steven Van Belleghem
15u50Hanan Challouki
16u35Pauze
16u50Eline De Munck
17u35Slotwoord door Burt Riské en Bert Bultinck
17u45Netwerkreceptie en een tour achter de schermen: een blik in de popcorn keuken
19u30Voorzien einde

Over Trends Business Information

Trends Business Information levert kwalitatieve informatie over (inter)nationale bedrijven waardoor ondernemers de juiste zakelijke beslissingen kunnen nemen. Daarnaast kunnen bedrijven andere bedrijven zeer doelgericht bereiken dankzij onze verschillende communicatie tools.

Bovendien bouwen we aan een platform dat bedrijven én consumenten in staat stelt de juiste informatie en reputatie van een bedrijf op te vragen. Op dit platform kan men adverteren, consulteren, extraheren en dit op eigen kracht of in samenwerking met één van onze informatie specialisten.

met dank aan
onze partners

Wil je partner worden?

Registratie Kunst van Ondernemen

  • (inclusief lunch en receptie)
    Prijs: 99,00 €
  • 0,00 €
    De prijzen hier vermeld zijn exclusief BTW. Je ontvangt voor aanvang van het event een factuur ter betaling. Bij No show wordt er een factuur opgemaakt van 99 euro voor de voorziene catering.