fbpx CASE: In zee gaan met een betrouwbare aannemer

CASE: In zee gaan met een betrouwbare aannemer

Bouwen en verbouwen. Als bouwheer is het steeds belangrijk te weten dat je met een betrouwbare aannemer in zee gaat. Want niemand staat graag voor onaangename verrassingen. Zo kregen we volgende vraag binnen die we graag met jullie als korte case overlopen.

Heeft mijn aannemer schulden?

Het komt wel vaker voor dat je wil achterhalen of je zaken doet met iemand die schulden heeft. Zo kregen we deze vraag:

Zou het mogelijk zijn mij mee te delen of mijn aannemer (met wie ik momenteel in een burgerlijk geschil lig vanwege het niet nakomen van afspraken) gekend is bij jullie vanwege fiscale en/of sociale schulden?

Hoe kan Trends Business Information (TBI) je hierbij helpen?

Bij TBI helpen we je door middel van een kredietrapport. Als onderneming die handelsinformatie verzamelt en analyseert, raadplegen we officiële bronnen en verzamelen we deze informatie om te vertalen naar een concreet rapport vol relevante inzichten.

In zo’n rapport vind je de kredietwaardigheid en een falingspredictiescore van een onderneming terug. Aan de hand van die informatie krijg je een beeld van hoe betrouwbaar de firma is.

loep-2-e1598348273998

Je aannemer controleren kan dus snel en eenvoudig dankzij een kredietrapport. Zoek je aannemer op in onze webshop en bestel.