fbpx

6 days: Gezond groeien in een B2B context: efficiënt prospecteren, wanbetalingen vermijden en gericht communiceren

Op 27 september nemen wij deel aan 6 days van Wikipreneurs. Tijdens de sessie leer je gericht prospecteren en een gedetailleerde analyse maken van je klanten. Je ontdekt hoe sterk je staat in je sector en neemt meteen de financiële gezondheid van je zakenrelaties onder de loep. Tevens krijg je tips over hoe je op de radar verschijnt van wie nodig heeft wat jij te bieden hebt.

Burt Riské, Managing Director bij Trends Business Information, zal al je vragen beantwoorden tijdens deze 45min.

OVER 6 DAYS

Het ‘6 Days…’ salon voor ondernemerschap is er terug en dit voor het 6e jaar op rij! Het doel van deze editie? Ondernemers vooruit helpen en hen de nodige tools te bezorgen om succesvol zaken te doen in uitdagende marktomstandigheden.

2021 stond in het teken van veerkracht, 2022 moet het jaar van de verandering worden. Het is tijd om economie en ecologie te combineren! Daarom schenken wij tijdens deze editie maar aandacht aan het ondernemen met impact. Het online salon voor ondernemerschap ‘6 Days…’ opent zijn deuren voor u van 26 september tot 1 oktober 2022. Op donderdag 29 september is er de face-to-face residentiële dag met speciale aandacht voor onze Impact Village.

Bent u (toekomstige) Ondernemer/Zelfstandige/Intrapreneur/KMO’/Start-up /Scale-ups die vooruit willen, innoveren & bouwen aan verandering zullen elkaar ontmoeten op een phygitale beurs “door en voor Ondernemers”.