Corona – Continuïteit dienstverlening

Sinds enkele weken worden wij geconfronteerd met de forse uitbreiding van de covid-19-epidemie. Dat heeft de overheid aangezet tot het nemen van strikte maatregelen die wij volmondig begrijpen en ondersteunen. We hebben uiteraard de nodige stappen gezet om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers te beschermen, in lijn met de richtlijnen van de overheid en van Roularta Media Group.

Mediabedrijf

Roularta Media Group zal haar verantwoordelijkheid als mediabedrijf verder blijven opnemen en  de bevolking op een onafhankelijke, betrouwbare en kwaliteitsvolle manier informeren over covid-19 en andere belangrijke onderwerpen. Kranten en tijdschriften verschijnen normaal en digitaal zorgt Roularta voor een ononderbroken 24/7 berichtgeving. Het is duidelijk dat de vraag naar informatie in deze periode groter is dan ooit.

Business information provider

Trends Business Information stelt als informatieleverancier alles in het werk om u in deze context te blijven faciliteren. We zetten maximaal in op telewerk en videomeetings, ook met u als klant. Onze online platformen Trends Top en Trends Pro blijven operationeel voor het consulteren van bedrijfsinformatie en het gebruik van de webtools. Evenementen en opleidingen worden uitgesteld tot na de zomervakantie of geannuleerd. U kan zoals steeds bij onze medewerkers terecht voor al uw vragen rond de service waarop u beroep doet, zowel via de live chat als de telefoonnummers en mailadressen zoals ze op onze website staan.