fbpx

Btw-nummer opzoeken en het raadplegen van bedrijfsgegevens

Handelsinformatie, het woord zal je niet vreemd in de oren klinken als je als onderneming actief bent in de B2B sector. We hebben allemaal wel eens een nieuwe leverancier, klant of partner gehad waarover we meer info wilden. Wat is hun financiële toestand? Hoe is hun betaalgedrag? Wat is de algemene toestand van de onderneming? Het zijn allemaal vragen die naar boven komen wanneer je als bedrijf een nieuwe zakenrelatie aangaat. Maar waar kan je deze info terugvinden? Hieronder vind je alvast wat meer info.


Waarom bedrijfsgegevens zo belangrijk zijn.

Als onderneming is het nemen van correcte en strategisch relevante beslissingen een must. Om deze beslissingen te ondersteunen en eenvoudiger te maken is het belangrijk om risico’s te begrijpen of het kredietadvies van bepaalde bedrijven onder de loep te nemen. Het monitoren van de gezondheid van je klantenportfolio is eveneens een onderdeel van de dagelijkse/wekelijkse activiteiten. Voor al deze toepassingen raadpleeg je best actuele handelsinformatie.

 

Btw-nummer opzoeken als eerste stap.

Het opzoeken van het ondernemingsnummer is vaak de eerste stap bij het raadplegen van deze informatie. Via onze zoekmotor vind je snel en eenvoudig het gevraagde btw-nummer en de bijhorende NAW-gegevens (naam, adres, woonplaats) van de onderneming terug.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Trends Pro zoekmotor