fbpx Voor specifieke vragen zijn er custom-made antwoorden

Voor specifieke vragen zijn er custom-made antwoorden

Ieder huis is anders en bevat verschillende meubels, al dan niet op maat gemaakt. Een onderneming is net zoals een huis. Ze zitten allemaal anders in elkaar, hebben andere producten, leveren aan andere klanten en hebben andere prioriteiten. Het is dan ook logisch dat ze graag over informatie en gegevens op maat van hun bedrijf beschikken.

     

Bestanden op maat

De volgende situatie klinkt misschien bekend in de oren… Je moet je klantenbestand verrijken of een prospectielijst opstellen. Jammer genoeg zijn de gegevens die online beschikbaar zijn onvoldoende of ze bevatten niet alles wat je nodig hebt. Vaak kruipt er veel tijd in het zoeken naar de juiste informatie. Je schuimt websites af, raadpleegt het Belgisch Staatsblad of het KBO, maar je vindt niet wat je zoekt. Wat als het allemaal net iets gemakkelijker kan?

Trends Business Information biedt je de mogelijkheid om een bestand op maat aan te vragen. Samen met jou gaat één van onze experten op zoek naar het perfecte antwoord op je specifieke vraag. Dit gebeurt aan de hand van bepaalde parameters.

We kunnen de gewenste dataset selecteren en linken aan je huidige database, maar dat is niet alles. Wens je betalingservaringen te linken aan je boekhoudpakket? Ontvang je graag automatisch de jaarrapporten van klanten na publicatie? Of wens je openstaande facturen snel op te volgen door middel van incasso? Geen probleem, dit kan besproken worden wanneer we een oplossing op maat voor jouw onderneming samenstellen.

Bestanden op maat
     

Ga je liever zelf aan de slag?

Als je graag zelf de handen uit de mouwen steekt en een bestand wil aanmaken, kan dit natuurlijk. Zowel voor het opstellen van prospectielijsten als het uitvoeren van financiële analyses beschikken we over verschillende tools.