fbpx

Wilt u meer weten over bedrijfsgegevens?

Trends Business Information heeft een passie voor data en verzamelt officiële en niet-officiële gegevens over alle Belgische entiteiten om de meest nauwkeurige en relevante informatie te verstrekken. De handelsinformatie wordt geïntegreerd in één centrale database en wordt dagelijks geüpdatet met de meeste actuele informatie. Ons merk Trends Top verstrekt marketing en sales informatie. Trends Pro daarentegen voorziet u van financiële en wettelijke informatie. Er is een oplossing voor al uw behoeften.

Waarom bedrijfsgegevens opzoeken?

Als onderneming in de B2B sector is het nemen van zakelijke en strategische beslissingen dagelijkse kost. Professionele relaties aangaan is dan ook een belangrijk onderdeel van het takenpakket van een actieve onderneming. Het overaanbod aan informatie zorgt er echter voor dat bedrijven door het bos de bomen niet meer zien.

 

Trends Business Information begeleidt u graag doorheen de jungle van data. Dankzij accurate, actuele en relevante handelsinformatie, wordt het correct inschatten van mogelijke risico’s en het creëren van nieuwe opportuniteiten die verdere ontwikkeling en groei mogelijk maken, vereenvoudigt.

 

Vooraleer u beslissingen neemt is het belangrijk om u grondig te informeren over bijvoorbeeld een nieuwe klant, leverancier of prospect. Daarom worden bedrijfsgegevens intensief gebruikt voor onder meer concurrentieanalyse, strategische planning, fraude en compliance doeleinden. De kredietwaardigheid kan worden beoordeeld vooraleer een handelsrelatie aan te gaan, want wanbetalingen en faillissementen binnen uw klantenportefeuille vormen een belangrijke bedreiging voor de continuïteit van uw onderneming. Wacht niet af, maar begin nu al aan uw ondernemend avontuur.

Hoe snel actuele bedrijfsgegevens opzoeken?

De database van Trends Business Information bevat de volledige Belgische populatie ondernemingen, meer dan 3,5 miljoen entiteiten. Via onze performante zoekmachine vindt u de door u gewenste handelsinformatie. U kan een bedrijf eenvoudig terugvinden met het unieke onderneming- of btw-nummer of u maakt gebruik van de uitgebreide zoekmogelijkheden zoals adresgegevens, benamingen, commerciële namen, unieke ID’s zoals o.a. het Lei- of RSZ-nummer.

 

Wenst u meer te weten over één van uw internationale klanten, partners of leveranciers? In samenwerking met onze geselecteerde internationale partners kan u op dezelfde eenvoudige manier wereldwijd bedrijfsgegevens opzoeken.

 

Na het vinden van de juiste onderneming kan u alle financiële en wettelijke informatie consulteren. Alle relevante data, zowel positief als negatief, worden verzameld tot een gedetailleerde identiteitskaart van de onderneming.

Hoe worden de bedrijfsgegevens verzameld?

Trends Business Information staat bekend om zijn uitgebreid aanbod handelsinformatie. Als ervaren dataleverancier wenden wij ons tot betrouwbare, officiële bronnen zoals de Nationale Bank van België, Kruispuntbank van Ondernemingen, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, Federale Overheidsdienst Justitie en Financiën, het Belgisch Staatsblad, en tot onze marketingpartners en particuliere exploitanten. Bovendien gaan wij eigenhandig actief op zoek naar gegevens. Zo bezorgen wij u de meest relevante en up-to-date informatie waarnaar u op zoek bent en die u te allen tijde kan raadplegen.

Wat zijn de voordelen van de aankoop van een bedrijfsrapport?

Waarom hebt u baat bij het aanvragen van een bedrijfsrapport? Wij sommen hieronder graag enkele voordelen op.

 

Allereerst vergt het minder tijd. Wij selecteren aandachtig alle financiële en wettelijke gegevens en brengen deze informatie samen in een helder overzicht voor u. Zo verliest u geen kostbare tijd met het doorzoeken van verscheidene websites.

 

Ten tweede geeft een bedrijfsrapport aan hoe financieel gezond een bedrijf is. U vindt er interessante en belangrijke informatie over concurrenten, klanten en leveranciers.

 

Ten derde heeft u aan de hand van onze bedrijfsgegevens kennis van de personen waarmee u zaken doet. Toch ook geen onbelangrijk gegeven.

 

Ten vierde heeft u onmiddellijk een duidelijk overzicht van de samenstelling van het bedrijf waarvan u een rapport heeft aangekocht. Er worden namelijk op een eenvoudige manier verbanden gelegd tussen bestuurders en bedrijven.

 

Vervolgens helpt de informatie die een bedrijfsrapport bevat u bij het ontdekken van nieuwe kansen. Op termijn resulteert dit in groei en ontwikkeling.

 

Ten slotte hoeft u geen abonnement aan te kopen als u enkel af en toe over een bedrijfsrapport wilt beschikken.

Stel uw vraag

Het team van Trends Business Information staat klaar om u te ondersteunen.

 

Heeft u een vraag of heeft u niet gevonden wat u juist zocht? Geen probleem, we hebben achter de schermen een team van gemotiveerde medewerkers die er alles aan doen om u zo goed mogelijk verder te helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.