Waar halen wij informatie?

Onze bronnen

 

Informatie komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Bronnen zijn daarom cruciaal voor een handelsinformatie bedrijf. Trends Business Information gaat te rade bij de juiste instanties om data te consulteren en u te voorzien van verstaanbare informatie. Daarnaast gaan wij zelf actief opzoek naar informatie om u te voorzien van een zo volledig mogelijk beeld van een onderneming. Deze gegevens kan u op uw beurt consulteren en gebruiken.

bronnen bedrijfsgegevens

Wat is onze meerwaarde?

Data verwerken tot bruikbare informatie

Trends Business Information is actief binnen het domein van B2B handelsinformatie. Via het uitdiepen van relevante data creëren we nuttige handelsinformatie en bieden we instrumenten die een essentieel onderdeel vormen binnen de B2B bedrijfsprocessen. Deze informatie helpt de verschillende stakeholders, onder meer bedrijven, privépersonen en overheidsinstanties, zowel bij het correct inschatten van mogelijk belastende risico’s als bij het creëren van nieuwe opportuniteiten die verdere ontwikkeling en groei mogelijk maken.

 

Het verzamelen van bedrijfsinformatie bestaat al lang. We hebben een jarenlange ervaring in het verwerken van ingewikkelde of onoverzichtelijke data en deze te vertalen naar verstaanbare informatie. Dit staat bedrijven toe om op een onderbouwde manier te beslissen met wie ze zaken willen doen.

Bij het vergaren, verwerken, systematiseren, analyseren en interpreteren van bedrijfsgegevens hanteren wij als handelsinformatiekantoor een strikte deontologie, waarbij het streven naar het opleveren van kwalitatief hoogwaardige, juiste, actuele en volledige gegevens centraal staat. Bovendien toetsen we elke actie aan de verschillende regelgevingen met betrekking tot het verzamelen en verwerken van data. Zo wordt er steeds op toegezien dat de handelswijze conform is met de algemene zorgvuldigheidsnorm in de zin van art. 1382- 1383 van het Burgerlijk Wetboek. Zo ook met betrekking tot de privacywetgeving. Dit uit zich onder meer in het lidmaatschap binnen FEBIS (Federation of Business Information Service – een wereldwijde beroepsorganisatie)

Stel uw vraag

Het team van Trends Business Information staat klaar om u te ondersteunen.

 

Heeft u een vraag of heeft u niet gevonden wat u juist zocht? Geen probleem, we hebben achter de schermen een team van gemotiveerde medewerkers die er alles aan doen om u zo goed mogelijk verder te helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.