fbpx

Let’s Talk

Partnerships, networking & events

 

Mensen connecteren gaat verder dan big data algoritmes. Wij verbinden graag de mensen achter de cijfers. Via regionale netwerklunches en exclusieve events maak je in een informeel kader kennis met andere ondernemers en breid je jouw professionele netwerk verder uit.

Upcoming events

Reserveer nu jouw plaats

Expand your network

Word partner en kom in beeld op onze exclusieve events.

 

Elk jaar publiceren we exclusieve Sector Specials. Via doelgerichte zichtbaarheid koppelen adverteerders het succesverhaal van hun onderneming aan dat van de sector. Elke nieuwe Sector Special wordt tijdens een launch event voorgesteld. Het is de kans om met adverteerders, interessante gastsprekers en sectorpartners op een unieke locatie aan tafel te schuiven. Als partner geniet je van een exclusieve zichtbaarheid doorheen het volledige event.

Daarnaast laat ons jaarlijks B2B event Kunst van Ondernemen je toe om kennis te maken met gemotiveerde ondernemers in een gezellige setting. Je geniet er van relevante keynotes en een heerlijk walking dinner. Benieuwd hoe je deel kan uitmaken van dit unieke event?

Onze partners in 2022

Afgelopen events

Herbeleef hier de sfeervolle events

Afgelopen webinars

Herbekijk hier de interessante webinars

Stel je vraag

Het team van Trends Business Information staat klaar om jou te ondersteunen.

 

Heb je een vraag of heb je niet gevonden wat je juist zocht? Geen probleem, we hebben achter de schermen een team van gemotiveerde medewerkers die er alles aan doen om jou zo goed mogelijk verder te helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.