Risicomanagement & Compliance

Hoe kunnen we u helpen?

 

Wilt u uw onderneming beter beschermen tegen financiële risico’s? Onze diverse oplossingen helpen u inzicht te krijgen in de solvabiliteit en kredietwaardigheid van uw klanten, prospecten en leveranciers.

Trends Pro

DIY – Dashboards en rapporten

 

Verwerf inzicht in alle actieve en inactieve ondernemingen in België en over de grenzen heen. Trends Pro toont de linken tussen ondernemingen en bestuurders. Op die manier weet u met wie u betrouwbare zakenrelaties kan opbouwen. Vermijd financiële risico’s door een grondige analyse  van hun kredietwaardigheid, solvabiliteit, betalingservaringen en juridische incidenten. Dankzij de systematische verwerking van officiële publicaties kunnen wij u elke dag, op een overzichtelijke manier, op de hoogte houden van de evoluties bij de Belgische ondernemingen.

Testlogin Trends Pro
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Weerbaarheidsscore

On demand

 

De COVID-19 crisis heeft een gigantische impact op het bedrijfsleven. Zo moesten ondernemingen verplicht sluiten en kwamen werknemers in een totaal andere werkomgeving terecht. Deze situatie leidt tot heel wat economische en financiële onzekerheden, vooral rond de liquiditeit en solvabiliteit van bedrijven. Daarom heeft Trends Business Information een nieuwe scoremodel ontwikkeld, waarmee u inzicht krijgt in de weerbaarheid van uw zakenpartners, klanten en leveranciers.

Faillissementen

On demand

 

Om te achterhalen wie er failliet is gegaan, leveren wij u via een dagelijkse levering een lijst van alle faillissementen van die dag. Trends Business Information levert u de meest actuele informatie door dagelijks contact op te nemen met de rechtbanken om een overzicht te krijgen van de vonnissen op die dag.

Webservices – IIG

On demand

 

Automatiseer de flow van handelsinformatie in uw bedrijfssysteem. Een doeltreffende behandeling van handelsinformatie vereist steeds meer weldoordachte integraties van data in uw eigen systeem. In functie van uw behoeften kunnen we u standaard of op maat gemaakte rapporten bezorgen van klanten, partners, leveranciers, etc.

Stel uw vraag

Het team van Trends Business Information staat klaar om u te ondersteunen.

 

Heeft u een vraag of heeft u niet gevonden wat u juist zocht? Geen probleem, we hebben achter de schermen een team van gemotiveerde medewerkers die er alles aan doen om u zo goed mogelijk verder te helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek onze andere oplossingen