fbpx

2. Zorg ervoor dat u in coronatijden op de hoogte blijft van cruciale wijzigingen bij de belangrijkste klanten en leveranciers in uw commerciële cyclus.

Het is niet altijd de sterkste die overleeft maar diegene die zich het best weet aan te passen aan veranderende omstandigheden. Meer dan ooit kan het snel verkeren in het uitdagende ondernemerslandschap waarin uw bedrijf zijn commerciële cyclus overeind wil houden en zelfs versterken. Meteen schakelen wanneer dat nodig blijkt, is daarbij geen onnodige luxe.

U bent dan ook best op de hoogte wanneer er belangrijke wijzigingen zijn bij uw klanten, prospecten en leveranciers. Trends Business Information zit als geen ander bovenop wijzigingen in administratieve, financiële en juridische bronnen. We begrijpen dat u, zeker nu, niet de tijd heeft om continu zelf op zoek te gaan naar wijzigingen bij uw zakenrelaties en faciliteren u graag.

Via onze online platformen Trends Top en Trends Pro heeft u toegang tot een alertservice, zodat u automatisch een bericht krijgt wanneer er iets wijzigt bij ondernemingen die voor u belangrijk zijn en meteen kunt schakelen indien nodig.

Via Trends Top volgt u ook sectoren en wordt u geïnformeerd wanneer bedrijven starten in sectoren die relevant zijn voor uw commerciële strategie.

Volgende tips

Hoe kunnen wij u helpen?

Het team van Trends Business Information staat klaar om u te ondersteunen.

 

Heeft u een vraag of heeft u niet gevonden wat u juist zocht? Geen probleem, we hebben achter de schermen een team van gemotiveerde medewerkers die er alles aan doen om u zo goed mogelijk verder te helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.