fbpx

Best of 2020

 

Het mag gerust gezegd worden: 2020 was een bizar, maar interessant jaar. Niet alleen het virus was een grote uitdaging, maar ook op gebied van data waren er verschillende belangrijke wijzigingen. Dit heeft ons echter niet ontmoedigd.

 

Voor Trends Business Information was het een jaar vol creativiteit, nieuwe inzichten en analyses. De belangrijkste willen we graag met jullie delen omdat, we hier niet alleen fier op zijn, maar ook vastberaden zijn om de toekomst positief aan te pakken.

Scroll naar beneden

Covid-19 Stresstest

Ons vaccin was klaar in maart.

 

Met Trends Pro hebben we een nieuw scoremodel ontwikkeld waarmee u inzicht krijgt in de weerbaarheid van uw klanten en leveranciers. We berekenen voor u in verschillende stappen wanneer uw zakenrelaties onder de gevoelige drempels van ontoereikende solvabiliteit duiken. Het model wordt constant voor u bijgewerkt volgens de actualiteit. Op basis hiervan hebben we onze eerste live webinar gehouden in december. Hou onze website in de gaten voor onze toekomstige webinars.

Prospectfinder

In juli lanceerden we met Trends Top de Prospectfinder.

 

Kwalitatieve leads zijn essentieel in elke commerciële strategie. Dankzij deze nieuwe tool maakt u uw eigen prospectielijsten via een uitgebreide combinatie van persoonlijke parameters. Geen enkele andere tool biedt zoveel selectie- en exportmogelijkheden. Door een overzichtelijke weergave van uw prospectie op één scherm kan u de juiste leads identificeren.

Nieuwe site Trends Business Information

In september hebben we via een lekkere cookies campagne onze vernieuwde TBI site gelanceerd.

 

Het doel: Onze klanten en prospecten op een eenvoudige en duidelijke manier informeren over onze verschillende producten en diensten. Of u nu actief bent in sales & marketing, uw onderneming wilt beschermen tegen financiële risico’s of beter gevonden wenst te worden tussen andere actieve ondernemingen, een oplossing kan u vinden bij Trends Business Information. Bent u al op de hoogte van wat we allemaal doen?

Uw onderneming in beeld

U hoort het wel eens, print is dead, maar niets is minder waar.

 

In 2020 staken we onze printspecials in een nieuw verfrissend jasje. Luchtige moderne covers zorgen voor een hedendaagse look en feel. Met Trends Top willen we bij TBI de link leggen tussen online en offline adverteren. Naast de aantrekkelijk bewaarnummers bieden we tal van manieren om uw online zichtbaarheid te vergroten. Met nieuwe toevoegingen zoals een keyword cloud en een exclusieve display advertentie kan u uw onderneming nog meer op de kaart zetten. Benieuwd naar al onze mogelijkheden?

2020, een bewogen jaar

U merkt het … In 2020 hebben we niet stil gestaan.

In 2021 gaan we voort op hetzelfde elan en maken we ons sterk dat we het virus kunnen overwinnen.

 

Onze beste wensen voor een succesvol, creatief, inspirerend maar vooral gezond nieuwjaar !

Stel uw vraag

Het team van Trends Business Information staat klaar om u te ondersteunen.

 

Heeft u een vraag of heeft u niet gevonden wat u juist zocht? Geen probleem, we hebben achter de schermen een team van gemotiveerde medewerkers die er alles aan doen om u zo goed mogelijk verder te helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.