fbpx

Op zoek naar handelsinformatie over Belgische bedrijven?

In search for business

 

Zaken doen in België? Trends Business Information geeft u toegang tot betrouwbare handelsinformatie van meer dan 3,5 miljoen Belgische ondernemingen, waarvan er meer dan 1,5 miljoen actief zijn. Gebruik onze B2B zoekmachine en vind relevante bedrijfsgegevens of voer een prospectie uit op de Belgische afzetmarkt via onze handige prospectietools.

De Belgische markt

 

In het Belgisch bedrijvenlandschap van 3.500.000 ondernemingen zijn er maar liefst 1.500.000 actief. Maar wat nog interessanter is, is dat er steeds nieuwe Belgische start-ups bijkomen. Elke maand wagen nieuwe ondernemers zich aan de uitdaging. Wilt u graag een update van deze starters waarin een enorm potentieel zit? Trends Business Information houdt maandelijks een overzicht van deze nieuwe bedrijven bij.

Op zoek naar bedrijven die al langer hun wortels hebben op Belgische bodem? Geen probleem. Alle actieve Belgische ondernemingen kan u gemakkelijk en snel raadplegen via ons Sales & Marketing platform, Trends Top. Van eenmalige opzoekingen tot het samenstellen van prospectielijsten. Het kan snel via dit dashboard met handige tools.

Weet met wie je zaken doet

U bent opzoek naar “the right fit” voor uw bedrijf dat bijdraagt aan de groei? Om na te gaan of de zakenrelatie die u wenst aan te gaan met een Belgische onderneming voldoet aan uw noden en verwachtingen kan u best op voorhand de financiële toestand en kredietscore even bekijken. Op die manier kan u goed onderbouwde keuzes maken en weet u met wie u zaken doet.

Wat is een kredietrapport en waarom is het nuttig?

Een kredietrapport is een rapport dat wordt opgesteld aan de hand van verschillende relevante bronnen. U vindt er de kredietscore in terug dat de kredietwaardigheid van de onderneming weergeeft. Aan de hand van het kredietrapport krijgt u een overzicht van de financiële toestand van de onderneming en inzicht in zijn betalingsgedrag. Door het raadplegen van het rapport en het doornemen van deze informatie kan u wanbetaling voorkomen. Niet alleen dankzij het inzicht in het betalingsgedrag, maar ook dankzij het meegedeeld geadviseerd kredietlimiet. U weet direct of u best werkt met een voorafbetaling of niet. Voorkom ongewenst risico’s.

 

Koop een kredietrapport of neem een abonnement bij Trends Pro voor financiële/legale handelsinformatie.

Stel uw vraag

Het team van Trends Business Information staat klaar om u te ondersteunen.

 

Heeft u een vraag of heeft u niet gevonden wat u juist zocht? Geen probleem, we hebben achter de schermen een team van gemotiveerde medewerkers die er alles aan doen om u zo goed mogelijk verder te helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.