fbpx

FLYINGGROUP Antwerp

12 juni 2024

Exclusief netwerk event in Antwerpen

 

Ondernemen is wel eens kunst- en vliegwerk. Zeker in de turbulente context waarin we ons nu al een hele tijd bevinden, hunkeren heel wat kapiteins ongetwijfeld naar vlieguren op cruisecontrol. Voor zichzelf, hun crew en klantenpassagiers. Met zo weinig mogelijk (on)verwacht onweer op of rond de werkvloer en luchtzakken in de KPI’s. Hoe hou je het roer zo goed mogelijk in handen en waar laat je het los, ondersteund door de juiste mensen op de juiste plaats en technologie die ondertussen zowat alle voorspellingen overvleugelt?

 

Stap aan boord van Vlucht KVO-2024 van Trends Business Information voor een dagtocht door ons luchtruim vol inspiratie rond gedreven ondernemen.

Whatever your goal is, you will never succeed
unless you let go of your fears and fly.
- Richard Branson

Locatie

FLYINGGROUP Antwerp
Luchthavenlei 1
2100 Antwerpen

Prijs

€ 149,00
inclusief lunch & receptie

Onze sprekers

Rob (Fly) Vliegen

De Special Forces mindset

Fly geeft een inkijk in de mindset van de Special Forces, waar de ingesteldheid ervoor zorgt dat iemand – los van talent, kennis en conditie – iedere uitdaging tegemoet stapt, met de onbreekbare wil om te slagen. Samenwerken is een van de moeilijkste zaken in iedere organisatie, zeker als je met heel wat sterke karakters, ego’s en persoonlijke ambities in één groep zit. Bij de Special Forces gaat het niet over ‘zwijgen en luisteren’. Het gaat over samenwerken en overleggen. Als alle sterke individuen voor hetzelfde doel gaan, dan kun je bergen verzetten, ook in een bedrijf.

Isabel Verstraete

Hoe haal je het beste uit een diverser en multi-generationeel team?

Stap een nieuw tijdperk van leiderschap binnen dankzij ‘The CARE Principles Leadership Playbook’. In een wereld die steeds sneller verandert laat Verstraete ons zien hoe we de kloof tussen verschillende en diverse generaties in onze teams kunnen overbruggen met behulp van de CARE-principes. Aan de hand van praktische tips en praktijkverhalen, legt Verstraete uit hoe samenwerking, wendbaarheid, betrouwbaarheid en empathie uw team kunnen transformeren, hen beter kunnen laten presteren en hoe ze zich echt betrokken kunnen voelen bij uw organisatie.

Rudy Aernoudt

Kunst of kunde?

Vlaanderen is te gefocust op managers (kunde) en te weinig op ondernemers (kunst).
Hoe zie je dat? Waarin verschilt de ondernemer van de manager? Wat doe je er aan?

Nancy Vermeulen

The future is yours!

Navigeer naar succes in een snel veranderende wereld tijdens deze boeiende voordracht. Nancy Vermeulen neemt je mee naar de wereld van morgen – een toekomst die vandaag al volop aan de gang is. Dit is het moment waarop de visionairs van vandaag de leiders van morgen worden.
In “The Future is Yours” roept Nancy jou en jouw publiek op om out-of-the-box te denken bij het aanpakken van complexe vraagstukken.

Dirk Draulans

Leiders in de dierenwereld: leiden of lijden?

Moeten leiders voorop lopen of van achteruit sturen? Het is een dilemma! Wat leert de natuur ons daarover. Bioloog en Knack-journalist Dirk Draulans exploreert en evalueert…

Francesca Vanthielen

Moderator

Render_fg

Locatie

FLYINGGROUP Antwerp
Luchthavenlei 1
2100 Antwerpen

Prijs

€ 149,00
inclusief lunch & receptie

Programma

(onder voorbehoud van wijzigingen)

11u30Onthaal met lunch
13u00Verwelkoming
13u30Keynote Dirk Draulans
14u15Keynote Isabel Verstraete
15u00Pauze
15u20Keynote prof. Rudy Aernoudt
16u05Keynote Nancy Vermeulen
16u50Pauze
17u10Keynote Rob (Fly) Vliegen
17u55Slotwoord
18u10Netwerkreceptie
20u00Voorzien einde

Over Trends Business Information

Trends Business Information levert kwalitatieve informatie over (inter)nationale bedrijven waardoor ondernemers de juiste zakelijke beslissingen kunnen nemen. Daarnaast kunnen bedrijven andere bedrijven zeer doelgericht bereiken dankzij onze verschillende communicatie tools.

Bovendien bouwen we aan een platform dat bedrijven én consumenten in staat stelt de juiste informatie en reputatie van een bedrijf op te vragen. Op dit platform kan men adverteren, consulteren, extraheren en dit op eigen kracht of in samenwerking met één van onze informatie specialisten.

met dank aan
onze partners

Wil je partner worden?

Registratie Kunst van Ondernemen