fbpx

4. Stel een lijst van potentiële alternatieve leveranciers samen, uiteraard in de hoop dat uw huidige partner u gewoon verder blijft servicen.

Gérer c’est prévoir, schreef de 19e-eeuwse Franse journalist Emile de Girardin, et ne rien prévoir, c’est courir à sa perte. Naast het permanent screenen van uw klanten op kredietwaardigheid is het in deze coronatijden minstens even belangrijk om uw huidige leveranciers onder de loep te nemen. De coronacrisis kan ook bij hen desastreuze gevolgen hebben.

Wanneer uw onderneming afhankelijk is van enkele strategische leveranciers en die in moeilijkheden geraken, heeft dat onmiddellijk gevolgen voor uw bedrijfsactiviteiten. Het is dus niet onverstandig om leveranciers met elkaar te benchmarken en een lijst met potentiële alternatieve partners samen te stellen.

Via ons online platform Trends Top vergelijkt u de kerncijfers van verschillende ondernemingen met elkaar. Bovendien ziet u meteen de mediaan voor de sector en regio.

Contacteer ons via info@tbi.be voor persoonlijke begeleiding bij uw zoektocht naar de juiste leveranciers, op basis van slimme algoritmes in de verschillende informatiebronnen die wij voor u analyseren.

Volgende tips

Hoe kunnen wij u helpen?

Het team van Trends Business Information staat klaar om u te ondersteunen.

 

Heeft u een vraag of heeft u niet gevonden wat u juist zocht? Geen probleem, we hebben achter de schermen een team van gemotiveerde medewerkers die er alles aan doen om u zo goed mogelijk verder te helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.