fbpx

7. Bereik uw doelgroep door een opvallend bedrijfsprofiel te creëren.

Ook en vooral nu gaan ondernemers via betrouwbare bronnen op zoek naar informatie over bestaande en nieuwe zakenrelaties. De Trends Top Website telt maandelijks 600.000 unieke bezoekers en 2,8 miljoen pageviews. Zorg ervoor dat uw bedrijf bij die potentiële klanten op een slimme en functionele manier aan de juiste producten en diensten gekoppeld wordt.

Een online bedrijfsprofiel op trendstop.be geeft u de mogelijkheid om de belangrijkste activiteiten, producten en diensten in een keyword cloud te verzamelen. Dankzij die trefwoorden zorgt u ervoor dat uw bedrijf bij de juiste doelgroep én op een relevante manier wordt teruggevonden.

Bovendien onderscheidt u zich via de Top Website op een doelgerichte manier in de sector(en) waarin u zich wilt profileren. Hierdoor maakt u van uw bedrijf, uw producten of diensten een referentie in de markt.

Contacteer ons via topregie@trendstop.be voor een persoonlijke afspraak met de accountmanager van uw regio.

Volgende tips

Hoe kunnen wij u helpen?

Het team van Trends Business Information staat klaar om u te ondersteunen.

 

Heeft u een vraag of heeft u niet gevonden wat u juist zocht? Geen probleem, we hebben achter de schermen een team van gemotiveerde medewerkers die er alles aan doen om u zo goed mogelijk verder te helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.