6. Begin met je doelgroep bepalen en doe aan prospectie. Wees ervan overtuigd dat in het succes bij uw eerste nieuwe klant de kiem naar de volgende ligt.

Bereid u nu al voor op de doorstart van het bedrijfsleven. Laat uw creatieve spinsels niet verloren gaan en zet uw marketingcampagnes alvast klaar. Hierbij is de bepaling van uw juiste doelgroep een uiterst belangrijke stap. Om gericht te zoeken weet u best waar uw nieuwe mogelijke klanten zich bevinden.

Daarnaast is het belangrijk om uw salesteam extra zuurstof te geven door hen voldoende goede leads aan te reiken. Dit moment is ook de ideale gelegenheid om uw team creatief te laten nadenken hoe ze hun klanten en prospecten op het gepaste moment kunnen bereiken.

Via ons online platform Trends Top prospecteert u gericht en efficiënt. U stelt in een handomdraai uw doelgroep samen en exporteert die kwalitatieve leads inclusief bedrijfsgegevens en contactpersonen.

Verkiest u maatwerk of bent u op zoek naar specifieke doelgroepen als starters? Contacteer ons via info@tbi.be en wij leveren ze volgens uw behoefte.

Wilt u uw klantenportefeuille uitbreiden naar Nederland? Contacteer ons via info@tbi.be voor informatie over ons nieuwe online platform SalesOptimizer.

Volgende tips

Hoe kunnen wij u helpen?

Het team van Trends Business Information staat klaar om u te ondersteunen.

 

Heeft u een vraag of heeft u niet gevonden wat u juist zocht? Geen probleem, we hebben achter de schermen een team van gemotiveerde medewerkers die er alles aan doen om u zo goed mogelijk verder te helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.