fbpx

Hier werd niet gemokt,
maar hard gewerkt

Dit onthouden wij van 2022.

Hier werd niet gemokt, maar hard gewerkt

Dit onthouden wij van 2022.

Januari

Restyling printedities

Restyling printedities

In 2021 kregen onze Trends Top printedities een flinke opfrisbeurt, die we in 2022 van idee en concept hebben vertaald naar de praktijk. De edities van 2022 zijn de eerste die in de nieuwe look & feel bij jullie in de bus zijn gevallen.

Februari

Kanaal Z toont testimonials van onze klanten

Kanaal Z toont testimonials van onze klanten

Via Kanaal Z brachten we de positieve ervaringen van onze klanten uit diverse sectoren tot bij jou. Wil je graag nog eens kijken naar wat zij over ons vertellen? We hebben de testimonials op één pagina verzameld.

Ontdek hier wat klanten over ons zeggen

Maart

De tips van onze 3 experten

De tips van onze 3 experten

Ben jij het afgelopen jaar 1 van onze 3 experten Kaat, John of Jolien tegengekomen. Zij deelden relevante tips over sales & marketing, adverteren & events en risicomanagement & compliance. Je vindt hun tips hier.

3 tips van Kaat, 3 tips van John en 3 tips van Jolien

April

Let’s talk

Let’s talk

Elk jaar organiseren we exclusieve events als netwerklunches en launches van onze printedities. Daarnaast vond dit jaar ook Kunst van Ondernemen opnieuw plaats, ons B2B-seminarie op een unieke locatie met inspirerende sprekers. Wist je dat er in 2022 ook een Franstalig seminarie L’Art d’Entreprendre werd georganiseerd?
Bekijk de agenda

Uiteraard waren we ook aanwezig op andere events en beurzen: Trends Gazellen, BAM Congress, CreditExpo, Trends Impact Awards, Transport & Logistics, …
Terugblik Gazellen 2022

Mei

Data-integratie anno 2022

Data-integratie anno 2022

Het integreren en up-to-date houden van data is belangrijker dan ooit. Denk aan adres en contactgegevens, kwalitatieve leads, financiële indicatoren, relevante berichten contactpersonen, … Met ons VIA Traject  gidsen we je doorheen alle mogelijkheden: van standaardplugins voor bestaande CRM-platformen tot integraties op maat via onze gloednieuwe API.
Doorloop het VIA traject

Juni

Teambuildings

Teambuildings

Gezellig bijpraten, lachen tijdens verschillende uitdagingen en lekker samen eten. Dat was onze teambuilding in juli. Maar de gezellige momenten beperken zich niet uit tot 1 keer per jaar. Picknicks tijdens de middag, samen goodies voor een event klaarstomen, verjaardagen vieren, …
Wil je ons team versterken?

Juli & Augustus

Zicht op wagenparken van ondernemingen

Zicht op wagenparken van ondernemingen

Tijdens de zomermaanden integreerden we een schat aan gegevens rond het Belgische wagenpark. Voortaan identificeer je ondernemingen op basis van specifieke types voertuigen en hou je rekening met de mate waarin ze in duurzame mobiliteit investeren.
Data bedrijfsvloot

September

Sla je slag als KMO

Sla je slag als KMO

75% van de ondernemingen in ons bedrijvenlandschap zijn KMO’s. Om die bedrijven beter te ondersteunen, hebben we een uniek aanbod uitgewerkt. Zo kunnen ze terecht bij één B2B-speler voor al hun behoeftes: onbetaalde facturen maximaal vermijden, de juiste leads vinden, door potentiële klanten gevonden worden en hun netwerk uitbreiden.
Sla je slag met onze KMO deal

Oktober

Spider verbindt data

Spider verbindt data

Laat je niet vangen. Dankzij onze nieuwe Spider raak je niet in een web van onaangename verrassingen verstrikt en weef je zelf makkelijk de weg naar de juiste bedrijven en personen in elkaar.
Blijf op de hoogte 

November

TBI + ESG = BIG SET

TBI + ESG = BIG SET

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij vele ondernemingen. Om hun inspanningen rond milieu, maatschappij en goed bestuur (ESG) te evalueren, vertalen wij ook hier relevante data in waardevolle inzichten.
ESG – score bedrijven

December

Elk bedrijf heeft nood aan een gezonde voedingsbodem

Elk bedrijf heeft nood aan een gezonde voedingsbodem

Voor nog geen drie euro per dag bieden wij jou betrouwbare bedrijfsinformatie en slimme prospectietools aan. Met deze campagne willen wij jouw onderneming een stevige voedingsbodem aanreiken voor een gezonde groei.
Jouw voedingspiramide

Vraag je
mok aan

Wat in 2023?

 

Ook in 2023 blijven we focussen op datakwaliteit, boren we extra bronnen aan om nog meer inzichten aan te reiken en stellen we nieuwe slimme oplossingen voor die het jou makkelijker maken.

 

Is er iets waarvan je vindt dat wij het beter of anders voor je kunnen doen? Suggesties voor onze doe-het-zelf-platformen of het aanbod op maat? Laat het ons weten.

Ga 2023 in zonder mokken

Tenzij met die van ons

Laat hier je gegevens achter en ontvang een unieke mok
Mok